domaci cips

 

DOMACI CIPS

POTREBNO

  • 5OO gr krompira
  • so
  • ulje za przenje

PRIPREMA

Evo jednog krajnje jednostavnog jela koje mozete pripremiti veoma jednostavno za veoma kratko vreme,a netreba vam neka kuvarska vestina.Ociscen i oljuscen krompir iseci na veoma tanke kolutove,osusiti ih salvetom i stavljati manje kolicine na veoma vrelo ulje i kratko prziti,tj dok neporumene.Kada su peceni restkastom kasikom vaditi i stavljati na salvetu da upiju visak masti,posoliti i sluziti.Odlicno idu uz neko pivo,a deca ga obozavaju.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s