milanska snicla

MILANSKA SNICLA

POTREBNO

  • 4 snicle od zeleceg mesa
  • so
  • biber
  • jaja 2 kom
  • brasno
  • 100 gr parmezana sitno rendanog
  • ulje

PRIPREMA

Uzeti telece snicle i izlupati ih cekicem za meso da ih stanjite,posoliti ,pobiberiti i ostaviti ih da odstoje nekoliko minuta.Za to vreme razbiti jaja i izmutiti ih rucno.Snicle staviti u brasno,zatim u mucena jaja pa u sitno rendani parmezan.Snicle dobro obmotati parmezanom i stavljati ih na vrelo ulje i peci ih sa svake strane dok neporumene.Ovo je tradicionalno talijansko pecenje mesa,veoma je ukusno i mozete sluziti razne priloge uz njega.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s