piletina u kajmaku

PILETINA U LJUTOM KAJMAKU

POTREBNO

  • oko 500-600 gr pileceg belog mesa
  • kasika ljute tucane paprike
  • mast ili ulje
  • so
  • biber
  • bio zacin
  • oko 300 gr krompira
  • 30 gr brasna
  • 250 gr kajmaka

PRIPREMA

Pilece meso iseci na deblje snicle,posoliti,pobiberiti,uvaljati u brasno i staviti uh u vrelo ulje ili mast i polako proprziti sa svih strana.Skloniti iz tiganja i u isti dodati kajmak i vratiti piletinu u njega  dok se nerastopi kajmak.Dodati tucanu ljutu papriku i sve zajedno ukuvati svega jedan minut..Napraviti pire ,preko njega preliti ljuti kajmak i piletinu i sluziti toplo

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s