http://www.torteirecepti.com

RIBLJI RAGU SA BRUSNICAMA

POTREBNO

  • jedan svez krastavac
  • 600 gr ribljih filea(po zelji)
  • 1 veza sveze persunovog lista
  • 40 gr susenih brusnica
  • 1 kasiak ulja
  • 200 ml bujona
  • 200 ml pavlake
  • 3 kasike majoneza
  • sok od jednog limuna
  • so
  • biber

PRIPREMA

Krastavac oprati,oljustiti i iseci ga na tanke trake.Brusnicu naseckati.Filete ribe iseci na manje komade,posoliti,pobiberiti pa ih lepo ispeci u tiganju na masnoci.Kada ste svu ribu ispekli ostavite je sa strane ,a u isti tiganj dodajte bujon i kuvajte ga jedno 4-5 minuta.Kada je bujon prokuvao skloniti sa vatre i dodajte pavlaku u njega i mesajte svo vreme.U tako dobijen sosdodati prethodno pecenu ribu,krastavac,brusnicu,majonez i limunov sok pa sve lepo promesati i dodati sveze seckan persunov list

i sluziti toplo.

prijatno

One response »

  1. […] RIBLJI RAGU SA BRUSNICAMA. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s