http://www.torteirecepti.com

PASTRMKA U SLANINICI

POTREBNO

  • 2 pastrmke
  • so
  • biber
  • slaninica 10 listova
  • persun sitno seckan
  • beli luk sitno seckan
  • limunov sok
  • maslinovo ulje

PRIPREMA

Priprema ovo jela je veoma brza i jednostavna.Napraviti triestini sos od persuna,limuna,soli,bibera,luka i ulja u avanu i tuckom sve dobro izlupati(ako nemate avan i tucak onda u obicnoj cinijici).Kada ste napravili triestini premazite ribu iznutra i spolja,pa je uvite u slaninicu tako da je uvijena od repa do glave.Kada ste i to uradili uvijenu pastrmku polako stavite na vreo tiganj ili rostilj i pecite dok slaninica nedobije hrskavu koricu,tada je i riba pecena.Sluziti uz salatu sa krompirom ili nekim povrcem po zelji koje odgovara ribi.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s