http://www.torteirecepti.com

PILECA BAJADERA

POTREBNO

  • 400 gr pileceg belog mesa(isecenog na tanke snicle i izlupanog)
  • 100 gr slanine cecene na listove
  • 100 gr suvog vrata senenog na listove
  • 150 gr sira
  • 3 jajeta
  • 2 dcl pavlake
  • 2 dcl mleka
  • so 
  • biber
  • bio zacin

PRIPREMA

Sama priprema ovog jela je veoma laka,brza i nezahteva neke preterane spretnosti u kuhinji.U vatrostalnu posudu poslagati ovim redom sastojke,slanina,piletina koju smo zacinili mesavinom bio zacina i bibera,suvi vrat,piltina,sir,piletina i sve zaliti mesavinom 3 miksovana jaja ,pavlaka i mleko(dobro izmuceni i posoljeni).Kada smo dobili jelo od nekoliko slojeva staviti ga u rernu i zapeci dok se masa nestisnevi dobije zlatno zutu boju.Vreme pecenja je oko 30 minuta na 200 stepeni.Sluziti toplo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s