PUDING OD GOVEDINE

POTREBNO

  • 1 kg govedine(koja se kuvala u supi)
  • kasika masti
  • glavica crnog luka
  • persunov list
  • 2 dcl kisele pavlake
  • so
  • biber
  • 4 jajeta

PRIPREMA

Govedinu koju ste kuvali u supi izvaditi iz lonca ,malo prohladiti,u slucaju da je bilo kostiju odkostiti i sve samleti na masini za meso.U posudu dodati kasiku masti ,dobro je ugrejati i izdinstati glavicu luka.Kada je luk gotov dodati mleveno meso,so ,biber,persunov list i sve polako kuvati.Dodati kiselu pavlaku ,4 zumanceta,kasiku maslaca i penu od 4 belanceta cvrsto ulupana.Sve zajedno promesati i kuvati na pari oko 45 minuta .Kada se masa stegla gotova je za konzumiranje i mozete je servirati.Ovaj puding je izuzetnog ukusa.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s