http://www.torteirecepti.com

ROLOVANI BUT U SLANINI

POTREBNO

  • 1 kg buta po zelji
  • 200 gr slaninice secena na listove sto tanje
  • so ,biber
  • senf
  • beli luk
  • bosiljak
  • ulje

PRIPREMA

But nasoliti ,pobiberiti premazati senfom,naseci belog luka i poslagati,bosiljka i sve uviti u slaninicu i dobro zatvoriti sa svih strana.Staviti u blago nauljenu tepsiju i peci na temperaturi od oko 170 stepeni dok mesonebude peceno,i korica jako hrskava.Treba da znate da svinjska mesa treba uvek da su bolje zapecena,dok je teletini,govedini i junetini dozvoljeno da budu lakse pecena.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s