http://www.torteirecepti.com

GRASAK SA TELETINOM

POTREBNO

  • 500 gr teletine
  • 500 gr graska
  • 1 glavica luka
  • so
  • biber
  • lovor
  • kasika aleveve paprike
  • ulje
  • brano
  • pavlaka

PRIPREMA

U dublju posudu staviti ulje i ugrejati ga,dodati luk i dinstati ga dok nepozuti.Potom dodati teletinu secenu na kocke.posoliti,pobiberiti,dodati lovorov list i kasiku aleve paprike,dobro promesati i sve zaliti vodom .Dinstati sve dok meso neomeksa,uz postepeno dodavanje vode.Kada je meso skoro gotovo dodati grasak i kuvati ga sa mesom.Kada je grasak mekan jelo je spremno.Umutiti casu vode sa 2 kasike brasna i preliti sve ,dobro mesati i kuvati jos 1-2 minuta.Pri sluzenju staviti kasiku pavlake preko graska.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s