SVADBARSKI KUPUS

POTREBNO

  • glavica kiselog kupusa
  • 500 gr dimljenog mesa
  • 500 gr rebara
  • 500 junetine
  • 500 gr ovcetine(ili pravite sami varijaciju kakvog mesa imate)
  • biber
  • aleva paprika

PRIPREMA

U veliki glineni lonac(ako ga imate,ako ne u obican)na dno staviti nekoliko listova kupusa.Ostatak iseci na osminu i slagati red mesa red kupusa,i tako dokle god imate mase.Staviti aleve paprike i sve dobro zaliti vodom i staviti na kuvanje.Kupus i meso nemesati nego samo dolivati vode i kuvati dok sve nebude mekanoSto duze kuvate na laganoj vatri to ce biti ukusnije.Trajanje kuvana zavisi od vrste mesa i kvaliteta..Sluziti toplo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s