http://www.torteirecepti.com

 TELETINA U ASPIKU

POTREBNO

  • 500 gr teletine (bilo koji deo kuvanjem ce omeksati i odklonicemo kosti ako ih ima(
  • 2 glavice crnog luka
  • 4 cena belog luka isitnjenog
  • kasika soli
  • kasika bibera
  • 3,5 litara vode
  • 4 tvrdo kuvana jaja

PRIPREMA

U dublji lonac staviti teletinu ,crni luk i 2 cesnja belog luka,posoliti i pobiberiti.Naliti vodom i kuvati dok teletina neomeksa skroz i bude mekana(oko 2-3 sata).Kada je kuvana procediti supu ,a u kalup slagati teletinu,staviti belog luka odgore naseci tvrdo kuvana jaja i sve zaliti supom.Staviti da odstoji na hladnom da bi se dobro stegle.Sliziti sa kiselim krastavcima,renom,senfom ili povolji.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s