http://www.torteirecepti.com

CORBA OD BUNDEVE

POTREBNO

  • 1 bundeva
  • 500 ml neutralne pavlake za kuvanje
  • so
  • bober
  • kasika milerama
  • 2 dcl supe
  • glavica veca crnog luka

PRIPREMA

Bundevu preseci na pola izvaditi kasikom semanke iz nje i staviti je na nauljenu tepsiju zajedno sa glavicom luka(ucelo) da se pece oko 45 minuta na 200 stepani.Kada su luk i bundeva peceni kasikom izvaditi unutrasnjost bundeve i zajedno sa lukom ubaciti u blender.Ukljuciti blender i dobro izmiksovati bundevu.luk i dodati supu.Kada je masa izmiksovana staviti u posudu,posoliti,pobiberiti,dodati neutralnu pavlaku i prokuvati sve zajedno.Sipati u ciniju,dodati kasiku pavlake i sluziti toplo.Lako ,ukusno i brzo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s