http://www.torteirecepti.com

POHOVANI SLADOLED

POTREBNO

  • sladoled po zelji 8 kuglu
  • 2 jajeta
  • brasno
  • prezla
  • toping po zelji

PRIPREMA

NAPOMENA ovaj specijalitet morate veoma brzo pripremati i biti organizovani u kuhinji sa bi vam desert uspeo,a radi se vrlo lako na sledeci nacin.Napravite kasikom osam kugli sladoleda i lepo nek su oblikovane i odmah ih vratite u zamrzivac nek odstoje dok spremate masu za paniranje,U grejte ulje (vecu kolicinu) i nek bude spremno .Uzimate kuglu sladoleda uvaljate u razmuceno jaje,pa u brasno i odmah u prezlu,pa ponovite jos jednom u jaje pa u prezlu i bacajte na vreloulje svega 15 secundi,samo da se uhvati korica.Sluziti odmah preliven topingom po zelji ili sa kuglom slaga.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s