http://www.torteirecepti.com

PILECI BATAK ZAPECEN U PAVLACI

POTREBNO

  • batak sa karabatkom 4 kom
  • 300 ml neutralne pavlake za kuvanje
  • 150 gr sira
  • 150 gr sampinjona
  • so
  • biber
  • sitno seckan persunov list
  • ulje

PRIPREMA

Meso nasoliti i staviti ga na vrelo ulje da se lepo ispece sa svih strana.Kada je peceno premazati ga senfom staviti u vatrostalnu posudu pobiberiti,naseci sampinjone preko mesa,preliti neutralnom pavlakom,narendati sir odgore.Staviti u zagrejanu pecnicu na oko 200 stepeni oko 15 minuta ili dok se masa od pavlake nezgusne a sir rastopi i dobije boju od gore.Sluziti sa prilogom po zelji.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s