http://www.torteirecepti.com

PILETINA ISPOD SACA- KUCNA VARIJANTA

POTREBNO

  • 6 kom batak sa karabatkom
  • 3 krompira
  • 3 sargarepe
  • 3 glavice luka
  • so biber
  • lovor
  • maslac

PRIPREMA

Meso posoliti i staviti na vrelo ulje i zapeci sa obe strani.Kada je meso porumenilo skinuti ga sa vatre i staviti u keranmicku vecu posudu,dodato olusten ucelo kromir i sargarepu,i staviti seckan luk na krupno.Posoliti,pobiberiti,staviti kasiku maslaca i lovor,sve zaliti litrom supe i staviti u rernu da se pece oko 2 sata na laganoj vatri oko 180 stepeni.Svo vreme drzati poklopljeno i svremena na vreme pogledati jel fali tecnost.Kad se skuva ukus je bozanstven a meso i povrce toliko mekani da prosto uzivate u njima.

prijatno

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s