http://www.torteirecepti.com

CIGAN PECENJE-BRZO I UKUSNO

Ako ste bas u jako velikoj zurbi evio jele za vas brzo se sprema.ukusno je i sito.A naziv je dobilo jer je meso toliko tanko,a zna se da su cergari imali uvek puno dece a trebalo je sve nahraniti,ili barem im pruziti to zadovoljstvo da pojedu parce mesa.

POTREBNO

  • 2 snicle od buta(svinjske ili po zelji)
  • 2 jajeta
  • so biber
  • ulje ili maslac
  • brasno

PRIPREMA

Uzeti snicle i dobro ih izlupati cekicem da se stanje do  maksimuma,posoliti uvaljati u brasno obe strane i baciti na vrelo ulje po 2 minute da se ispece,bice brzo gotovo jelje izuzetno tanko.Na istoj masnoci ispeci jaja na oko i sluziti zajedno.Stvarno je brzo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s