http://www.torteirecepti.com

Evo recepta kada vam se desi da ste skuvali supu , a niste potrosili meso iz nje.Veoma je ukusan i lak za spremanje.

ZAPECENA GOVEDINA SA SIROM

POTREBNO

  • 500 gr kuvane govedine
  • 15 gr maslaca
  • 15 gr brasna
  • 2 dcl bistre supe
  • 1,5 dcl belog vina
  • so
  • biber
  • muskatni orascic 
  • 150 gr sitno struganog sira po zelji

PRIPREMA

Kuvano govedje meso iseci na komade od oko 2-3 cm.U posudi napraviti zaprsku od maslaca,brasna u koju cete postepeno dodavati supu i vino i mesati na tihoj vatri dok se masa nezgusne.Dodati so,biber i muskatni orascic i kuvati nekoliko minuta.U vecu vatrostalnu posudu podmazanu maslacem staviti red govedine,red sosa pa rendani sir.Proces ponoviti ponovo dok nepotrosite masu.Staviti u rernu na 225 stepeni oko 15 minuta dok se nezapece odgore.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s