http://www.torteirecepti.com

GOVEDJI REPOVI

POTREBNO

  • 1-2 kg govedjih repova
  • 500 gr luka
  • 500 gr sargarepe
  • 2kg krompira
  • so
  • biber
  • lovorov list
  • ulje

PRIPREMA

Repove iseci,posoliti i staviti na vrelo ulje da se zapeku sa svih strana.Kada su repovi ispeceni uzeti vecu glinenu posudu i u nju poslagati luk scen ns krupno,sargarepu,krompir na krupno,lovor,posoliti,pobiberiti i staviti repove i sve preliti sa sto vise vode.Staviti u rernu,poklopiti i pece na temperaturi oko 180 stepani polako oko 3 sata,uz dolivanje vode ako je potrebno.Videcete kad jelo bude gotovo kako smeso spada sa kostiju i ukus koji je neverovatan.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s