http://www.torteirecepti.com

 BOSANSKI LONAC SA KISELIM KUPUSOM

POTREBNO

  • 1kg jagnjetine
  • 1 kg kiselog kupusa rendanog
  •  pirinac 500 gr
  • so
  • biber
  • ulje
  • lovor
  • luk

PRIPREMA

U dublju posudu izdinstati luk,tatim dodati jagnjetinu i sve oko 30 minuta zajedno dinstati uz dodavanje vode.Posoliti i pobiberiti.Kada je meso na 50 posto gotovo dodati kupus,lovorov list.Sve zajedno kuvati sa dodavanjem vode.Posto su meso i kupus vec skoro kuvani dodato pirinac,videti jel ima vode i sve zajedno jos 20 minuta kuvati dok pirinac neomeksa.Jelo je izuzetnog ukusa i dosta sito,jede se pretezno u zimskom periodu.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s