http://www.torteirecepti.com

PILECI BATAK U MEDU I SOKU OD POMORANDZE

POTREBNO

  • 4 pileca batka
  • so,biber
  • maslac
  • senf
  • narandza 2 kom
  • med 2 kasike
  • sitna ljuta paprika

PRIPREMA

Batak nasoliti i pobiberiti i staviti na vrelo ulje da se zapece sa svih strana.Kada je batak ispecen skloniti ga sa strane.U posudu izmesati maslac,senf ,sok od narandze ,med ,papriku tucanu ,so i biber.Batake staviti u sok i dobro ih umesati sa sokom.Kada su umesani staviti ih u pleh i na temperaturu od oko 200 stepeni zapeci 10-15 minuta,dok neporumene.Izvaditi i sluziti toplo,dok ih jedete oseticete kako se mesaju slano,slatko i ljuti ukusi.Preukusno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s