http://www.torteirecepti.com

BRUSKETI SA DZEMOM OD LUKA I KOZIJIM SIROM

POTREBNO

  • 10 parcadi francuske kifle
  • 5-6 glavica luka
  • ulje
  • secer 2 kasike
  • casa crnog vina
  • so,biber
  • 10 parcica kozijeg sira

PRIPREMA

Luk ocistiti iseckati na listove i staviti na vrelo ulje da se dinsta.Staviti soli,bibera i 2 kasike secera da se karamelizuje.Posle nekoliko minuta dodato crno vino i dinstati dok vino neispari.Tada je dzem gotov.Kiflu premazati maslinovim uljem i staviti na 30 minuta u rernu,da se tapece.Sir staviti u tiganj i proprziti ga sa obe strane dok nedobije zlatnu boju,tada je gotov.U zeti parce brusketa,staviti dzem na njega i od gore sir.Na gornji deo dodati napola secen ceri paradajiz.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s