http://www.torteirecepti.com

ITALIJANSKI PANINI SA PILETINOM

POTREBNO

  • 2 pileca filea
  • 4 tosta
  • sir po zelji
  • pesto genovese sos
  • maslinovo ulje
  • sos od paradajiza susenog(ako nemate moze paradajiz ili produkt)

PRIPREMA

Pileci file posoliti i zapeci ga sa obe strane kratko.Tost postaviti i namazati pesto genovese sosom,staviti piletinu.pa sir, i na sir paradajiz.Preklopiti sa drugim tostom  premazati obe strane maslinovim uljemi staviti u sendvic mejker da se zapece.Kada je gotov mizvaditi i preseci na trougao i slutiti.Bice izuzetno ukusan i hrskav bas zbog maslinovog ulja sa kojim smo premazali tost.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s