GOVEDJA KREM CORBA – http://www.torteirecepti.com

POTREBNO

  • 500 gr govedjeg mesa
  • 2 govedje kosti
  • veza zeleni
  • 4 zrna bibera
  • so 
  • 4 kasike ulja
  • 4 jaja
  • 4 kriske tosta
  • persunov list
  • 4 kasike parmezana

PRIPREMA

Meso i kosti oprati u hladnoj vodi,staviti u veci lonac ili serpu i naliti vodom pa staviti supu da se kuva.Dodati ociscenu i opranu zelen,zrna bibera i so i lagano kuvati.Kuvanu supu procediti i ostaviti na toplom.U drugu posudu staviti vodu sa malo sirceta pa kada provri u nju staviti jedno za drugim razbijena jaja i posirati 4 minuta dok jaja ne budu tvrda.Kriske hleba ispeci u tosteru ili na plotni sa obe strane i na svaku staviti po jedno posirano jaje.Preliti vrelom supom,posuti iseckanim persunovim listom a pre sluzenja dodati parmezan.Kuvano meso moze se iseckati i sluziti uz supu ili se od njega moze napraviti mesana salata.

PRIJATNO
http://www.torteirecepti.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s