GRASAK SA JUNETINOM

POTREBNO

  • 500 gr junetine
  • 500 gr graska
  • glavica luka
  • aleva paprika
  • so,biber
  • lovor
  • brasno
  • ulje

PRIPREMA

U posudu sa uljem staviti sitno seckani luk i dinstati ga dok neomeksa i dobije boju.Kada je luk gotov u njega dodati junetunu koju ste prethodno isekli na sitne kocke.Dinstati sve zajedno uz postepeno dodavanje vode.Junetinu posoliti,pobiberiti,dodati lovor i kasiku aleve paprike.Kada je junetina vec dobro omeksala dodati grasak,preliti vodom i kuvati dok neomeksaju skroz i grasak i junetina,to je znak da je gotovo.U casu vode razmutiti 2 kasike brasna,napraviti klajster i preliti preko graska,i tako ga ukuvati 2 do 3 minute.Sluziti toplo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s