PUNJENI ZAPECENI PARADAJIZ

POTREBNO

  • 8 vecih paradajiza
  • 500 gr mlevenog mesa
  • glavica luka
  • so,biber
  • sira 200gr
  • ulje
  • lovorov list

PRIPREMA

Paradajizu odstraniti gornji deo i kasikom izdubiti sredinu i ostaviti sa strane.U posudi ugrejati ulje i dodati luk da se dinsta.Kada je luk gotov dodato mleveno meso so ,biber, lovorov list i dobro izdinstati i pred sam kraj dodati sredinu paradajiza koji ste izvadili.Sva zajedno udinstati dok ne nestane tecnosti u posudi.Napuniti poradajize masom,staviti sir od gore i ubaciti u pecnicu da se zapeku,gotovo je kada se napravi korica od sira

prijatno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s