PUNJENI KROMPIR

POTREBNO

  • 2 velika krompira
  • glavica luka
  • 200 gr slaninice
  • 200 gr sira
  • so, biber

PRIPREMA

Krompir skuvati zajedno sa ljuskom,ali paziti da ga neprekuvate pa da vam se raspadne.Kada je gotov ogladiti ga i preseci na pola.Kasikom izvaditi sredinu krompira i napraviti kadicu za punjenje.U tiganj staviti slaninicu da se przi i dodati sitno seckani crni luk.Kada je izdinstana masa dodato krompir koji ste izvadili iz sredine i sa malo vode ga uprziti sa slaninom i lukom.Kada je gotova masa,napuniti kadice od krompira sa masom ,narendati sir i zapeci u rerni.Gotovo je kada se stvori korica od gore.Slutiti uz pavlaku ili kajmak.ukus je vrhunski.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s