torte i recepti PUNJENI BATAK

POTREBNO

  • 2 batka sa karabatkom
  • sir 100 gr
  • sunkarica 2 lista
  • so ,biber 
  • ulje
  • jja 2 kom
  • brasno
  • prezla

PRIPREMA

Batak sa karabatkom odkostiti i dobro izlupati čekićem da se sto više istanji.Posoliti ,pobiberiti i napuniti ga sunkom i sirom na pola ,a drugom polovinom zatvoriti.Kada je dobro zatvoren uvaljati ga u brašno pa zatim u jaja koja ste prethodno izmutili pa u prezlu.Staviti tako napravljene batake da se peku na vrelom ulju dok ne porumene.Prilog po želji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s