TELETINA U POVRĆU

POTREBNO

  • 4 teleče šnicle od buta
  • jaja kom 2
  • brašno
  • prezla
  • luk ili praziluk
  • šargarepa
  • neutralna pavlaka
  • so, biber
  • senf

PRIPREMA


Teletinu dobro izlupati posoliti ,pobiberiti ,premazati senfom.Kada ste sve to uradili teletinu umočite u brasno ,zatim u jaja pa u prezlu,i odma ih bacite da se proprže na ugrejanom ulju.Pošto su pećene sa obe strane skloniti ih da odleze.U dublju šerpu ugrejati ulje i izdistati luk,praziluk,šargarepu.Začiniti solju i biberom i poslagati teletinu preko povrča i sve dobro zaliti neutralnom pavlakom da se dobro ukuva.Služiti toplo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s