PUNJENI ŠAMPINJONI

POTREBNO

  • 8 većih šampinjona
  • glavica luka
  • 200 gr šunke
  • 200 gr sira(trapist,gauda itd)
  • so , biber
  • peršunov list
  • ulje

PRIPREMA

Odvojiti glavu šampinjona od stabljike.Glave šampinjona staviti sa strane ,a stablo iseći na sitne kocke.Ugrejati ulje u tiganju i na njega baciti sitno seckani luk da se dinsta.Kada je luk gotov u njega dodati sitno seckanu šunku i šampinjone da se dinsta sve zajedno.Posoliti , poboberiti i dodati sitno seckan peršunov list.Pošto je masa gotova uzeti je i napuniti glave šampinjona koje ste poslagali u nauljenu tepsiju i preko njih izrendati sir Peći nekoliko minuta u rerni na oko 180 stepeni, dok se sir ne rastopi i zapeće..Jelo je izuzetno ukusno, brzo se sprema a moze da se jede i kad se oladi.

Prijatno


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s