ORLI SMUDJ

POTREBNO

  • 500 gr očišćenog i filetiranog smudja
  • so ,biber
  • 2 jajeta
  • 3 kasike velike brašna
  • 2dcl piva
  • ulje

PRIPREMA

Smudja uzeti i iseći na trake, posoliti ,pobiberiti i skloniti sa strane.U posudu umutiti dva jajeta ,brasno i pivo ,masa če biti gusta kao masa za palaćinke.Smudja umešati u brašno pa ga umakati u orli masu i bacati na vrelo ulje da se pece dok neporumeni.Ovo je jedno od najlepših brzih jele od ribe.Umakati u tartar sos ili majonez i jesti toplo.

prijatno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s