• Escajg vam je jako potamneo i izgleda onako kako ne biste zeleli. Evo saveta kako ce te mu vratiti lep izgled.U posudu stavite escajg,dodajte 1dcl sirceta i 2 kasike sode i pustite da proces odradi sam sve.Posle uzmite suvu krpu i ispolirajte ejscag.
  • Med vam se jako stvrdnuo, neocajavajte. U serpu stavite  vodu da se ugreja ,a teglu sa medom u toplu vodu.Za nekoliko trenutaka med je ko nov.
  • Presolili ste supu, desava se ,ali nije kraj sveta.Dodajte 4 veca krompira da se kuvaju u supi,a kad su skuvani izbacite ih iz supe pa napravite neku salatu koju necete soliti.
  • Meso ste presolili,ok.Uzmite krpu nakvasite je hladnom vodom i meso umotajte u krpu nek odstoji.
  • .Ubacite nekoliko zrna pirinca u teglu sa solju,tako vam se so nikad nece zgrudvati.
  • Stari hleb nikada nemojte bacati.Moze da se iskoristi na bezbroj nacina.Osusite ga dobro sameljite i eto imate prezlu koja vam dobro dodje za paniranje.Iseckajte ga na manje kocke i ubacite u rernu da se zapece , pa posluzite uz neku corbu.Ili ga jednostavno iskoristite za cufte , ili neku pitu od starog hleba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s