PESTO GENOVESE SOS

Po mom mišljenju,dal postoji išta lepše od prirodnih soseva.

POTREBNO

  • beli luk
  • bosiljak sveži
  • maslinovo ulje
  • pinjoli
  • so
  • parmezan

PRIPREMA

U posudu sa tučkom dodati beli luk , svež bosiljk , pinjole , so i energicno mutiti i sa tuckom raditi po masi uz postepeno dodavanje ulja , pred sam kraj dodati rendani parmezan i još malo izraditi sos. M ozete sos preliti preko testenine , preko brusketa , hleba malo zapećenog na plotni ili rerni.Neograničeno mnogo mogučnosti da se ovaj predivan sos konzumira.

PRIJATNO


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s