KALUDJERSKA PAPRIKA

POTREBNO

  • 4 velike crvene paprike(pecene i oljustene)
  • oko 200 gr sira ili kajmaka
  • prezle
  • ulje
  • so,biber
  • brasno
  • 2 jajeta

PRIPREMA

Paprika koja je prethodno ispecena na plotni i oljustena,povaditi svo zrnevlje iz nje.Papriku posoliti ,pobiberiti i krenuti da je punite sa sirom ili kajmakom.Kada je napunjena,umociti ih u brasno,zatim u jaja koja ste prethodno izmutili,pa onda u prezlu.Kada ste sve paprike uvaljali u prezlu stavljati ih na vrelo ulje i peci po nekoliko minuta sa svake strane.Preliti tartar sosom ili majonezom.

PRIJATNO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s