MEKSIČKA KRILCA


Ovo jelo je najbolje da pravite kad oćete nešto da napravite na brzinu, kad imate neki parti ili Vam dolazi veći broj ljudi u iznenadnu posetu.

POTREBNO
-1 kg pileći krilaca( poželjno što sitnije)
– so, biber
– ljuta tucana paprika
– malo vorčerster sosa
– tabasko sos
– i kečap
– kašika senfa

PRIPREMA
Pileća krilca posoliti, pobiberiti i staviti u tepsiju da se peku. U međuvremenu u  činiji izmešati sve sastojke koje smo nabrojali gore. Kada su nam krilca pečena na 80 posto izvaditi ih iz rerne ili sa grila, roštilja i ubaciti i dobro izmešati u tako dobijenom sosu. Vratiti ih nazad u rernu i peći još nekoliko minuta dok se ne zapeku lepo i nedobiju tamno crveno boju. Izuzetno je dobro i ukusno uz pivo uz partije i naravno uz ekipu dok se gleda neka dobra utakmica.
Prijatno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s