PUTER KROJTER
Ovo je jedan izuzetan premaz koji može da se koristi uz sve vrste pečenja a po mom skromnom mišljenju najlepše je sa roštilja.

POTREBNO
– 1 margarin (maslac ili puter)
– kašika senfa
– 2 kašike kečapa
– peršunov list
– so,biber,kapar

PRIPREMA
Puter dobro izraditi dodati u njega senf, kapar,so, biber, kečap i peršunov list.Izraditi ga rukama i napraviti smesu u obliku kobasice.Staviti u foliju lepo oblikovati. Držati u frižideru puter krojter seći na kolutiće i stavljati na još toplo meso da se polako rastopi na njemu.
Prijatno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s