PASULJ SALATA SA TUNJEVINOM

Ovo je jedno izuzetno ukusna salata, mediteranskog ukusa začinjena sa malo kontinentalne ljubavi.

POTREBNO
– kuvani crni ili crveni pasulj(konzervirani 200 g)
– tunjevina sveža ili iz konzerve 200 g
– luk, iseckan na listove
– šargarepa kuvana iseckana na kolutove
– morska so, biber, ulje, sirće i jedan limun

PRIPREMA
Prethodno skuvani pasulj izmešati sa lukom tunjevinom kuvanom šargarepom, začiniti soljem biberom, ulja malo sirćeta, začiniti sa pola limuna a od druge polovine napraviti dekoraciju ili kolutove pobacati po salati. Salata se jede isključivo hladna može solo a može uz bruskete ili neko drugo pecivo.Možete konzumirati vino po želji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s