DJUVEČ

POTREBNO
– 3 glavice luka
– 5 većih paprika
– 5 većih paradajza
– 1 ljuta papričica
– 200 g pirindža
– so biber lovorov list biozačin i ulje

PRIPREMA
U zagrejanu posudu staviti ulje i preko njega baciti tri glavice sitno seckanog luka i to dinstati 10 do 15 min.Papriku iseći na kockice i dodati luk te sve zajedno dinstati još nekoliko minuta i zatim paradajz staviti i uz dobro mešanje još jedno petnaestak minuta dinstati.Posoliti pobiberiti, ubaciti lovorov list biozačin pirinadž i sve to preliti s vodom. Svo vreme dok se kuva povremeno promešati i kad je pirinadž gotov jelo je takođe. Možete ga konzumirati samog, a lepše je kad uz to imati neko parče mesa.
Prijatno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s