DOMAĆA SUPA

Kako zamisliti današnju ishranu a da u njoj nema prave domaće sveže skuvane supe. U nekim zemljama se konzumira na kraju ručka a u nekim služi kao toplo predjelo. Ovaj recept koji ću Vam dati nisam menjao ali je ukus vrhunski.

POTREBNO
– bilo koja vrsta mesa ( goveđe, juneće, pileće, guščije itd.), ali je najlepše kad je mešavina svih zajedno
Mogu da se koriste i mešavina kostiju sa mesom,
– 2 glavice luka
– šargarepa, peršun ( zelen)
– so,biber biozačin

PRIPREMA
Na plotni ispržiti očišćen luk sa obe strane. U veliki lonac sipati do vrha vode, sve vrste mesa koje imate ili kostiju, luk šargarepu peršun so biber. Pustiti da proključa. Kada je supa proključala smanjiti je na minimum i ostaviti tako da se kuva tri sata. U međuvremenu dodati biozačin lovorov list.Tajna ukusne i bistre supe je u tome da supa kuva posle ključanja na niskoj temperaturi. Kada je supa gotova procediti i čistu tečnost služiti sa rezancima koji su prokuvani u njoj, možete ubaciti knedle od griza ili knedle od džigerice a veoma je ukusno i da samo meso iskidate i samo je ostavite u supi i tako konzumirate.Meso koje je skuvano u supi je veoma ukusno i možete da ga konzumirate kuvani krompir i neke od sosova.
Prijatno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s