PILE U LIMUNU

Ovo je jedano zaista za spremanje brzo jelo,lako i veoma ukusno.

POTREBNO

-1 pile
-3 limuna
-so,biber,senf

PRIPREMA

Pile posoliti,pobiberiti i premazati senfom,a u untrasnjost pileta staviti jedan limun ucelo i dva prepoloviti.Staviti u tepsiju i ubaciti u vec zagrejanu rernu od 200-250 stepeni i peci izmedju 60 i 80 minuta(dok pile ne dobije zlatno zutu boju)Napominjemo da netreba stavljati nikakvu masnocu jer ce limun svojim dejstvom svu masnocu iz pilece kozice izbaciti na dnu tepsije.Moze se konzumirati uz bilo koji prilog od pecenog krompira,rize nekog kuvanog povrca,do pravljenja sendvica od mesa koje se ohladilo.

PRIJATNO !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s