http://www.torteirecepti.com

PASTRMKA U RERNI SA POVRCEM

POTREBNO

  • jedna veca ili dve manje pastrmke
  • 3 krompira secena krupnije
  • 2 paprike secene krupnij
  • 3 paradajiza
  • miridjija
  • parmezan
  • so
  • biber
  • ulje
  • limun
  • beli luk
  • luk 2 glavice sitno seckan

PRIPREMA

U dublju posudu ugrejati ulje i dodati sitno seckan luk,dinstati i kada je skoro gotov dodati krompir i papriku i sve zajedno dinstati .Dodati paradajiz,beli luk,posoliti,pobiberiti.Kada je sve kuvano na 50 posto skloniti sa vatre dodati pastrmke posljene od gore,preliti sokom od limuna ,mirodjijom i parmezanom i staviti u rernu da se sve zapece negde oko 20 minuta ili dok riba nebude pecene i sa blagom koricom,mozete je i okrenuti jednom prilikom pecenja ali pazljivo.

prijatno

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s