TRIESTINI
Ovo Vam je jedan od najlepših premaza koji se koriste najčešće kad se konzumira riba ili peče.

POTREBNO
- 2 limuna
- 2 dl maslinovog ulja
- velika veza peršunovog lista
- beli luk
- so i biber

PRIPREMA
U činijicu staviti maslinovo ulje dodati sitno seckani peršunov list, sitno seckan beli luk so biber i sok od limuna. Sve dobro izmešati i ostaviti da odstoji, jako se lepo slaže sa pečenom ribom pritom da možete ribu premazavati i tokom pečenja sa triestini a možete je staviti na ribu kad je pečena.
Prijatno.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s